Captură de medicamente. Peste 3.500 de tablete şi 15 fiole de anabolizante, confiscate de inspectorii vamali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 3.500 de tablete şi 15 fiole de anabolizante au fost reţinute de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Sculeni, în colaborare cu poliţiştii de frontieră. Medicamentele au fost reţinute, iar persoana care le transporta a fost amendată cu 30.000 de lei.

Concret, la vamă s-a prezentat pentru control vamal un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în Republica Moldova, care efectua cursa regulată Chişinău – Iaşi.

La efectuarea controlului amănunţit inspectorii vamali au descoperit, ascunse pe corpul unui pasager, 3.540 tablete şi 15 fiole de anabolizante (Stanover, Naposim, Danabol, Clenbuterol, Tamoximed, Nandrolona, Sustaver, Testover, Decaver).

„Conform legislaţiei în vigoare autoritatea vamală a reţinut în vederea confiscării anabolizantele iar posesorul acestora a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 30 000 lei”, se arată într-un comunicat de presă.

Pe aceeaşi temă:

Încălţăminte de „firmă”, în valoare de aproximativ 1.345.000 euro, reţinută de inspectorii vamali

26.000 de perechi de încălţăminte pentru femei, bănuite că ar fi contrafăcute, au fost confiscate joi de inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Contanţa Sud. Valoarea falsurilor se ridică la nu mai puţin de 1.345.000 de euro, precizează anchetatorii.

Douăzeci de kilograme de testosteron - substanţă dopantă cu grad mare de risc - au fost confiscate de inspectorii vamali

Vameşii de pe Aeroportul Otopeni Călători au descoperit luni în două colete destinate unei societăţi comerciale din judeţul Bihor, 20 de kilograme de testosteron - substanţă dopantă cu grad mare de risc -  interzisă în România. Societatea bihoreană a fost amendată de autoritatea vamală cu 30.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite