Bădălău susţine că a aflat de la jurnalişti că fiica lui a lucrat la CNAIR: Chiar n-am ştiut. Nici acum nu ştiu. Habar n-am!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălau FOTO Inquam Photos / George Calin
Niculae Bădălau FOTO Inquam Photos / George Calin

Niculae Bădălău spune că nu ştia că fiica sa a lucrat la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). După ce în urmă cu o săptămână a negat cu vehemenţă acest lucru, pus în faţa unei informaţii incontestabile, liderul PSD s-a răzgândit brusc şi a spus că nu ştia.

S-a întâmplat în timpul unei emisiuni la B1TV. În urmă cu o săptămână, Bădălău a declarat că fiica sa, Sabina nu a lucrat la CNAIR, ci doar la aeroport.

„Sunteţi total pe lângă. Fiica mea nu lucrează la aeroport. A lucrat, nu mai lucrează. De 4 luni (nu mai lucrează). Doi ani şi jumătate a fost cu funcţie de execuţie”, le declara el jurnaliştilor, arată digi24.ro.

Întrebat atunci dacă fiica sa a lucrat la CNAIR, social-democratul a răspuns sigur pe el: „Nu, exclus!”.

Jurnaliştii au descoperit însă că Sabina Bădălău figurează pe o listă a angajaţilor CNAIR care ar fi încasat în 2015 sporuri ilegale de până la 75%.

Întrebat acum în legătură cu această situaţie, Bădălău s-a arătat deranjat de subiectul discuţiei: „Nu ştiu cât vă preocupă cariera copiilor mei, ar trebui să mă preocupe pe mine!”.

La insistenţele jurnaliştilor, Bădălău a răspuns: „Credeţi-mă că chiar n-am ştiut, vă spun... Închipuiţi-vă că nu, nu am ştiut. Nici acum nu ştiu. Habar n-am!”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite