Aplicaţia Waze nu mai permite raportarea poliţiştilor în trafic

Aplicaţia Waze nu mai permite raportarea poliţiştilor în trafic

Această modificare a fost susţinută de majoritatea utilizatorilor, potrivit unui sondaj online..

Aplicaţia Waze nu mai permite raportarea de către şoferi a prezenţei echipajelor de poliţie în trafic, după cum arată postările din comunitatea de Facebook a utilizatorilor aplicaţiei

Ştiri pe aceeaşi temă

„Salutare. Mie deja nu imi mai arata politia si nici nu pot sa o semnalez. Stiti daca s-a suspendat aceasta functie?”, a întrebat un utilizator în grupul comunităţii Waze de pe Facebook, iar mai mulţi membri i-au răspuns că această funcţie este suspendată.

Deşi majoritatea utiliztorilor, cel puţin din comentarii, s-au arătat de acord cu această modificare, au fost şi cazuri în care unele persoane s-au plâns de lipsa acestei informaţii. „Şi uite aşa mai pierdem puţin din libertatea noastră ... puţin câte puţin până vom rămâne niste oi în turmă”, a scris o persoană. Totuşi, răspunsurile din aprtea comunităţii au fost promte: „Dacă libertatea ta sau a mea înseamnă să îi pui sau să îi pun pe alţii în pericol, prefer să rămân fără ea o perioada”, i-a răspuns un alt utilizator. „E perfect aşa, dacă acuma trebuie să stăm în casă, sau dacă mergi cu maşina la muncă la ce ţi trebuie să ştii unde e poliţia?”, a fost un alt răspuns.
 
Unul dintre administratorii comunităţii de pe Facebook a lansat săptămâna trecută un sondaj legat de oprirea temporară a posibilităţii de semnalare a echipajelor de poliţie.
 
”Avem suficiente situaţii în care cei din carantină/auto-izolare nu o respecta, nu cred că e cazul sa le fie făcută viaţa mai usoara”, arăta creatorul sondajului, la care cei mai mulţi repondenţi au votat pentru această oprire temporară.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: