Anchetatorii caută telefonul Luizei pe un câmp cu floarea-soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Telefon cautat pe un camp de floarea soarelui

Anchetatorii au început să caute sâmbătă după-amiază probe într-un lan de floarea-soarelui aflat pe marginea drumului care leagă Caracalul de Craiova. Oamenii legii sunt echipaţi cu detectoare de metal şi verifică metru cu metru locul indicat de Gheorghe Dincă.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că în lanul de floarea sorealui este căutat telefonul Luizei, pe care Gheorghe Dincă ar fi declarat că l-a aruncat în acel loc.

La căutări participă şi familia Luizei. Unul dintre apropiaţii fetei dispărute în aprilie crede că este foarte târziu să se facă acest lucru.

„Caută telefonul fetei. Nici nu au ajuns până aici, eu vă garantez că nu a ajuns aici. Îl caută degeaba. După patru luni de zile caută telefonul fetei aici. De ce nu l-au căutat cu o săptămână – două după, după patru luni de zile ce să mai găsească?”, spune un apropiat al familiei Luizei, care participă la căutări.

Cu puţin timp în urmă, în faţa casei lui Dincă s-au desfăşurat scene dramatice, familia Luizei forţând cordonul de jandarmi în încercarea de a intra în curtea criminalului

Anterior, anchetatorii au terminat percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în cea de-a doua zi de căutări, după ce ancheta a fost preluată de structura centrală a DIICOT.

Probele au fost preluate de anchetatori şi duse la sediul Poliţiei Caracal.

Te-ar putea interesa şi:

Momente de disperare în faţa casei lui Gheorghe Dincă. Bunicul Luizei a încercat să intre în curte: „Unde sunt nemernicii ăştia?“

Bunica Luizei: Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu aflam nimic

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite