Anchetă la Arestul Poliţiei Capitalei. Şef bănuit că profita de o femeie închisă pentru că şi-ar fi exploatat sexual fetiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Capitalei a declanşat o anchetă la Arestul central
Poliţia Capitalei a declanşat o anchetă la Arestul central

Poliţia Capitalei a declanşat un control la Arestul Central, în urma unor informaţii apărute în spaţiul public privind o presupusă relaţie între o femeie încarcerată şi un angajat al structurii de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, persoana încarcerată desfăşoară activităţi neremunerate la locul de deţinere, iar în ceea ce priveşte relaţia pe care aceasta ar avea-o cu un angajat al  structurii de Reţinere şi Arestare Preventivă, au fost declanşate de urgenţă verificări, prin Serviciul Control al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că este vizat de această anchetă şeful Biroului Drepturi şi Evidenţă, care ar fi avut o relaţie cu o femeie judecată după ce şi-ar fi exploatat sexual fiica. Ea se afşă în arest din data de 18 martie 2016 şi a fost condamnată pe fond la nouă ani şi jumătate de închisoare pentru viol după ce şi-ar fi exploatat sexual fiica. Sursele citate au precizat că scandalul ar fi izbucnit după ce asupra femeii ar fi fost descoperit un test de sarcină. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite