A învins cancerul, dar a ucis-o rata la bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Corcoveanu (55 de ani), secretară la o şcoală din Caracal, şi-a pus capăt zilelor din cauză că nu mai putea achita tratamentele costisitoare, după lupta împotriva cancerului.

Femeia a fost bolnavă de cancer de colon, dar se vindecase şi urma nişte tratamente foarte scumpe. Îşi făcuse datorii la bănci de peste 20.000 de lei, pe care nu le-a mai putut achita după tăierea sporurilor şi a salariului cu 25%. Trupul neînsufleţit al Mariei Corcoveanu a fost găsit de femeia de serviciu, care o mai vizita.

„Mi-a spus că o să ajungă la ştreang pentru că nu mai are cu ce să trăiască. Îi spuneam că o să vină vremuri mai bune, dar ea şi-a pus capăt zilelor. Am găsit-o în baie", a spus Maria David (50 de ani).

Şi vecinii secretarei ştiau de problemele ei financiare. „Nu mai avea cu ce să îşi cumpere medicamente. Era o fire veselă, comunicativă, un suflet bun, dar acum două săptămâni era deprimată şi mi-a spus că nu mai poate. Am întrebat-o dacă are nevoie de bani şi mi-a spus că nu, pentru că nu are de unde să îi mai dea şi mai bine moare de foame ", a povestit Viorica Potcovaru.

Secretara locuia singură de mai bine de 10 ani, după ce soţul ei şi-a pus capăt zilelor. Maria Corcoveanu avea un salariu de 800 de lei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite