Şpaga pentru Voicu, în contul unui şofer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Drăgănoiu, fostul şofer al lui Costel Căşuneanu, a povestit procurorilor cum s-a trezit în contul său cu 200.000 de euro, bani pe care i-a dat, la indicaţiile patronului său,  senatorului PSD Cătălin Voicu.

„În luna septembrie 2009, mă aflam la Ploieşti şi mă îndreptam spre Buzău, când am fost contactat telefonic de Florin Diaconu, directorul financiar al SC PA&CO Internaţional SRL, care mi-a transmis din partea domnului Căşuneanu Costel să mă deplasez în Bucureşti şi să ridic din contul meu suma de 200.000 de euro ce urma să-mi fie transferată. M-am întos în Capitală, m-am deplasat la Banca Transilvania Sucursala din Piaţa Victoriei şi am ridicat din contul meu suma de 200.000 de euro. Nu m-a interesat în ce mod şi de unde am primit în cont acea sumă", a declarat şoferul în faţa anchetatorilor.

Marius Drăgănoiu a mai povestit că l-a contactat chiar fostul său şef Costel Căşuneanu, care i-a dat adresa şi numărul de telefon ale lui Cătălin Voicu.

„După un timp domnul Voicu m-a contactat telefonic şi m-a îndrumat să ajung la locuinţa sa. Am ajuns la un imobil situat pe strada Carol Davila din Capitală. Atunci eu i-am dat suma de 200.000 de euro şi, în prezenţa mea, acea persoană, pe care ulterior am văzut-o la televizor şi am recunoscut-o ca fiind Cătălin Voicu, l-a sunat pe Costel Căşuneanu, confimându-i, la rândul său, că am predat suma de bani", şi-a continuat mărturia şoferul.

Drăgănoiu a fost anchetat de DNA pentru infracţiunea de complicitate la cumpărare de influenţă, dar procurorii au constatat din cercetări că fapta nu există şi au decis neînceperea urmării penale pe numele său.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite