30 de români din străinătate, infectaţi cu noul coronavirus. 7 decese de la începutul pandemiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/octav Ganea
FOTO Inquam Photos/octav Ganea

Ministerul Afacerilor Externe a precizat sâmbătă dimineaţă că în prezent 30 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19. De asemenea, potrivit autorităţilor, de la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, 7 cetăţeni români au decedat ca urmare a infecţiei cu COVID-19: 6 în Italia şi 1 în Franţa.

„În conformitate cu informaţiile obţinute de misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 30 de cetăţeni români din străinătate au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu COVID-19: 23 în Italia, 2 în Namibia, 1 în Spania, 1 în Luxemburg, 1 în Irlanda, 1 în Tunisia şi 1 Franţa. 

De asemenea, MAE precizează că, de la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, 7 cetăţeni români au decedat ca urmare a infecţiei cu COVID-19: 6 în Italia şi 1 în Franţa.

Pe viitor, update-urile cu privire la cetăţenii români din străinătate infectaţi cu COVID-19 vor fi incluse in Buletinele informative”, se arată întrun comunicat de presă al Grupului pentru Comunicare Strategică.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite