UPDATE: Sinucigaşa de la Apărătorii Patriei este în stop cardio-respirator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia, în vârstă de aproximativ 50 de ani a rămas imobilizată sub tren mai multe minute. Martorii spun că imediat incident, cineva din familia victimei a venit la metrou deoarece aflase dintr-un bilet de adio ce vrea aceasta să facă.

Update ora 11.00: Femeia se află în stop cardio-respirator iar medicii fac eforturi să o ţină în viaţă.

Circulaţia metroului a fost oprită timp de mai multe minute, începînd cu ora 8.20, între Piaţa Sudului şi Berceni, pentru a permite echipelor de salvare să o scoată pe femeie de sub şine.

"S-a reluat circulaţia la metrou iar victima a fost transportată la spitalul Bagdasar. Dădea semne că este în viaţă, să sperăm că va scăpa", ne-a spus Gheorghe Udrişte, director general al Metrorex.

Martorii spun că femeia a lăsat un bilet de adio prin care şi-a anunţat gestul extrem. "Cineva din familie, soţul cred, a ajuns în staţie exact când ea s-a aruncat. A spus că ştia ce va urma dintr-un bilet de adio", ne-a spus un martor. Victima se află acum la Spitalul Bagdasar unde medicii se chinuie să o ţină în viaţă.

Tentativa de sinucidere de astăzi este a doua în decurs de câteva zile. Sâmbătă un alt bărbat a încercat să se sinucidă aruncându-se în faţa trenului de metrou de la staţia Ştefan cel Mare. Cazurile sunt aproximativ identice, victima de sâmbătă a fost scoasă de asemenea în viaţă de sub roţile trenului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite