Traficul rutier, restricţionat pe Bulevardul Mărăşti din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bucuresti ratb

Până pe 25 mai, traficul rutier va fi restricţionat pe Bulevardul Mărăşti, pe sensul de mers spre Bulevardul Expoziţiei, tronsonul cuprins între Piaţa Presei şi Bulevardul Expoziţiei. Măsura, susţin reprezentanţii RATB, a fost luată pentru continuarea lucrărilor de la Pasajul Piaţa Presei Libere.

Reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) au anunţat că transportul public va fi reorganizat în zonă astfel: accesul autobuzelor de pe liniile 149, 261, 304 şi 449 în terminalul „Piaţa Presei“ se va realiza de la rondul Piaţa Presei, prin Şos. Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Mărăşti, Bd. Expoziţiei. Celălalt sens nu se modifică.

De asemenea, autobuzele de pe linia 780 vor circula pe sensul „Gara Basarab”, de la rondul Piaţa Presei, prin Şos. Kiseleff, Str. Alexandru Constantinescu, Bd. Ion Mihalache, Cal. Griviţei, apoi pe traseul actual. Celălalt sens nu se modifică.

Autobuzele de pe liniile 149, 261 şi 304 vor efectua opriri şi în staţiile „Muzeul Satului” comun cu cele ale liniilor 131, 205, 331, respectiv „Arcul de Triumf” şi „Institutul Agronomic”, comun cu cele ale liniei 330.

Pe traseul modificat, autobuzele de pe liniile 449 şi 780 nu vor efectua staţii intermediare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite