Trafic rutier aglomerat pe DN1, pe tronsonul Bucureşti-Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că azi dimineaţă traficul rutier era scăzut în intensitate pe autostrăzi şi drumurile naţionale, excepţie făcând tronsoanele care traversează oraşe mari şi DN1, segmentul Bucureşti–Braşov.

Potrivit poliţiştilor, traficul rutier a fost aglomerat deoarece mulţi automobilişti au plecat către casă din locurile în care au petrecut Revelionul.

Poliţiştii avertizează că în zona Predeal–Azuga carosabilul este umed. Cu toate că a fost împrăştiat material antiderapant, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să ia în calcul şi posibilitatea formării poleiului, lucru valabil şi pentru celelalte drumuri umede, care trec prin zone cu temperaturi scăzute.

Administraţia Naţională de Meteorologie a transmis o avertizare, valabilă până la ora 7.40, conform căreia în judeţele Dâmboviţa, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov şi municipiul Bucureşti ceaţa va reduce vizibilitatea, local, sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri. De asemenea, o altă avertizare referitoare la ceaţă a fost emisă pentru zona judeţelor Iaşi şi Vaslui, fiind valabilă în intervalul orar 4.10–10.10.

Poliţiştii le recomandăm conducătorilor auto ca în condiţii de ceaţă densă să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire, să circule cu viteză adaptată şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite