Titan livrează chifle de 5 milioane de euro pe an restaurantelor McDonald`s

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titan, unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de panificaţiei, furnizează chifle pentru produsele gigantului McDonald`s. Contractul dintre cele două companii se ridică la 5 milioane de euro anual.

Gigantul din domeniul panificaţiei, Titan, a devenit furnizorul de chifle al McDonald`s, în mai multe state din Europa, scrie zf.ro. În acest moment, Titan livrează în ţări precum Grecia, Bulgaria, Macedonia şi România, însă poartă negocieri pentru a se extinde si în alte state europene.

„În prezent 6% din business-ul nostru provine din contractele pe care le avem încheiate cu McDonald's“, spune Violeta Niculae, directorul de marketing al Titan.

Cifra de afaceri a companiei a crescut în primele nouă luni ale acestui an cu 50% faţă de aceeaşi perioadă din 2010, la 63,2 milioane de euro. Astfel, Titan Bucureşti ar putea închide bilanţurile din 2011 cu o cifră de afaceri de 84,3 milioane de euro, dacă ritmul de creştere continuă. 

Potrivit calculelor zf.ro, din cei 80 de milioane de euro pe care compania ar putea să-i înregistreze în acest an, contractul cu McDonald`s ar ajunge la aproximativ 5 milioane de euro.

De asemenea, reprezentanţii companiei susţin că, până în 2015, extinderea capacităţii de producţie nu este necesară.

Titan a inaugurat în luna octombrie a anului trecut o fabrică de chifle, în localitatea Cernica, în care se produc aproximativ 275 de milioane de chifle anual, însă nu numai pentru restaurantele McDonald`s.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite