Termoenergetica, reacţie după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte: În Capitală există multe zone cu probleme similare. Resursele sunt limitate

Termoenergetica, reacţie după ce un copil a căzut într-o groapă cu apă fierbinte: În Capitală există multe zone cu probleme similare. Resursele sunt limitate

Compania afirmă că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră şi din această cauză pot fi locuri similare şi în alte zone din Bucureşti. FOTO: Inquam photos

Termoenergetica reacţionează după ce un copil a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă, suferind arsuri şi precizează că incidentul s-a produs într-un spaţiu verde imprejmuit parţial cu gard, situat între blocuri, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a iesit la suprafaţă. Compania îşi exprimă regretul faţă de cele întâmplate şi speră într-o recuperare cât mai rapidă şi uşoară a copilului.

„În jurul orelor 20.20 la call-center s-a primit o sesizare de la un cetăţean al Municipiului Bucureşti, cu privire la faptul că un minor a călcat într-o alveolă/zonă cu apă fierbinte, pe un teren în zona străzii Hrisovului nr. 32 din Sectorul 1. În urma verificărilor efectuate, incidentul s-a produs într-un spaţiu verde (imprejmuit parţial cu gard) situat între blocurile de la adresa sus-menţionată, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a iesit la suprafaţă. Ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate şi sperăm, alături de familie, într-o recuperare cât mai rapidă şi uşoară a copilului.”, transmit reprezentanţii Termoenergetica.

Compania Termoenergetica precizează că depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc.

„Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare. Vă precizăm faptul că angajaţii Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate şi nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm. Menţionăm că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2000 de tone de apă fierbinte pe oră şi din această cauză pot fi locuri similare şi în alte zone din Bucureşti. Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripţionată şi plasă de protecţie”, subliniază compania.

Poliţiştii din Bucureşti au deschis o anchetă, după ce au fost sesizaţi că un copil a căzut luni într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările