Site-ul Primăriei Sectorului 1, accesibil persoanelor cu deficienţe de vedere

Site-ul
Primăriei Sectorului 1, accesibil persoanelor cu deficienţe de vedere

Site-ul Primăriei Sectorului 1 FOTO captură site-ul Primăriei Sectorului 1

Recent, Primăria Sectorului 1 a creat o platformă online, pe pagina oficială de internet a instituţiei, pentru a veni în spijinul persoanelor cu deficienţe de vedere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, persoanele cu handicap vizual pot accesa  toate informaţiile de pe site-ul administraţiei locale - www.primariasector1.ro - care se regăsesc în cadrul versiunii facile destinate acestei categorii de persoane.

Platforma dedicată acestor persoane conţine toate informaţiile pe care le oferă site-ul instituţiei. Link-ul cu acest serviciu este poziţionat în partea superioară a  paginii principale şi poate fi accesat cu ajutorul programelor şi dispozitivelor speciale folosite de persoanele cu handicap vizual.

Potrivit Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, cu modificările ulterioare, autorităţile publice sunt obligate să ia măsuri pentru accesibilizarea paginilor de internet proprii pentru persoanele cu handicap vizual.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările