Schimbare importantă la staţia de metrou Aviatorilor. Pasajul pietonal va rămâne deschis 24/7 FOTO

Schimbare importantă la staţia de metrou Aviatorilor. Pasajul pietonal va rămâne deschis 24/7 FOTO

Foto Facebook / Asociaţia Metrou Uşor

Asociaţia Metrou Uşor a anunţat că Metrorex a mutat porţile de acces în staţia de metrou de la aviatorilor şi că în acest mod cetăţenii vor putea folosi pasajul de la intrare non-stop pentru a traversa bulevardul.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Metrorex a mutat porţile de acces către staţia de #metrou Aviatorilor, astfel încât pasajul pietonal subteran să rămână deschis 24/7. Măsura vine după ce Asociaţia „Metrou Uşor” a făcut demersuri în martie 2022 către Primăria Sectorului 1 , Primăria Municipiului Bucureşti  şi Metrorex”, informează asociaţia într-o postare pe Facebook.

Pasajul era singura modalitate directă de a ajunge de pe o latură pe alta a bulevardului, deoarece nu exista niciun semafor în zonă. 

Trecătorii erau nevoiţi să ocolească, traversând toate trecerile de pietoni semaforizate din jurul giratoriului de la Piaţa Charles de Gaulle.
 
În prezent, există lift doar la una dintre cele două intrări ale pasajului, motiv pentru care subtraversarea nu poate fi utilizată de persoanele cu dizabilităţi locomotorii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările