UPDATE RADET promite că bucureştenii vor avea din nou apă caldă şi căldură până la miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce peste 100 de blocuri şi case din Capitală au rămas fără curent electric şi apă caldă din cauza unei avarii, reprezentanţii Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) promit că situaţia va reveni la normal până la miezul nopţii.

UPDATE 15.04 Echipele RADET au remediat avaria apărută în zona Mihai Bravu - Dristor. Pentru zona Octavian Goga (Timpuri Noi) furnizarea agentului termic va fi reluată în jurul orei 20.00. 

Bucureştenii din mai multe blocuri situate în sectoarele 2, 3, 4 şi 5 au rămas fără apă caldă şi căldură, joi, din cauza unei avarii apărute în reţeua primară aferentă CET SUD. Avaria a fost izolată în jurul orei 20.00, după cum anunţă reprezentanţii RADET.

„Precizăm că în sectorul 3 a fost reluată furnizarea agentului termic la parametrii normali, iar în sectorul 2, din cauza distanţei mari de la sură la consumatori precum şi a inerţiei sistemului, livrarea agentului termic se va resimţi după o perioadă mai mare de timp, la blocurile cele mai îndepărate“, anunţă conducerea RADET.

În acest moment mai sunt afectate următoarele zone: Mihai Bravu, Vulcan Judeţul, Aurel Botea, Dristor şi Camil Ressu, urmând ca avaria să fie rezolvată până în această seară la ora 20.00. 

Totodată, în acest moment mai sunt probleme în următoarele zone: Foişorului, Emil Gârleanu, Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea Vodă, Splaiul Unirii. Reprezentanţii RADET anunţă că situaţia ar trebui să revină la normal în aceste zone până la miezul nopţii.

Pe aceeaşi temă:

Peste 100 de blocuri şi case din Capitală, fără căldură şi apă caldă, din cauza unei avarii

FOTO Străzi din Capitală uitate de autorităţi şi transformate în „cratere“ pe care se plimbă găştele printre vile de lux

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite