PROSTIILE SPUSE DE CEI CARE NE CONDUC Oprescu: „Încercăm o acţiune de strângere a căţeilor, îi curăţăm, îi coafăm, îi aranjăm, îi aducem înapoi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii bucureșteni s-au făcut de prea multe ori remarcați prin "porumbeii" pe care i-au lăsat să le iasă din gură. Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a făcut mulți bucureșteni să râdă cu gura până la urechi. Nici Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei nu s-a lăsat mai prejos.

Sorin Oprescu, primarul general al Bucureștiului, a ieșit și el în față cu o serie de perle memorabile. Cea mai recentă se referă la "stâlpurile" pe care au fost montate cabluri.

"Am lăsat adus acolo cam un sfert din cablurile tăiate, ca să vadă bucureștenii seama cam câte cabluri au pe stâlpuri și nu mai puteau să vadă cerul frumos. Mă exprim romantic acuma, când spun stâlpuri"

"Încercăm o acţiune de strângere a căţeilor, de sterilizare a lor, îi curăţăm, îi coafăm, îi aranjăm, dar îi aducem înapoi la bloc"

Primarul Sectorului 5 a făcut, de-a lungul timpului, gafă după gafă. Începând cu celebrul "goagăl" și terminând cu "unii se întăresc cu Viagra. Fiecare cu ce poate", Marian Vanghelie a reușit să devină unul dintre cei mai amuzanți edili din România.

Iată câteva dintre perlele lui Vanghelie:

" De când mă știu eu copil, mă urcam în pom și mâncam corcoduși"

"Nu poți să conduci organizația de București decât dacă poți și dacă ești bun, altfel te ejaculează... ăăă... te ejectează"

"Acel tânăr care s-a transformat în 300 este vorba de unul singur"

"În ultimii cinci ani este anormal să mergem cu mașinile și cu transportul în comun care mergem"

M-am săturat să facem dosare noi lor și noi nouă"

"Nu sunt vorbitor coerent de engleză, dar înţeleg destul de bine"

"Deci mănânci, exişti."

"Vocea mea se va face auzită oriunde, și pe sub apă"

"Tre' să vedem cum putem să rezolvăm o parte din problemele românilor și nu cu asemenea formule de a spune ce tre' să învețe românii și unde găsesc pe goagăl, gagăl cum, gugăl, așa. Unde găsim păpădia, unde găsim nu știu ce și unde ne interesăm de Herodot"

"Eu sunt puţin mai fioros aşa şi e mai complicat cu botniţa la mine"

"Nu există ființă umană, fie că locuiește în Africa, în Asia sau în Rahova, care să nu fi văzut un film, să nu fi rupt o floare, o fată sau un băiat, după cazul care este fiecare"

"Cine nu are loc de mine, nu mă interesează, să se înghesuiește"

"Soarta mea a fost hotărâtă de destin"

"Şi-ntr-un pom dacă mă puneţi, eu am puncte de vedere"

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite