Program prelungit în pieţele din Sectorul 4, în perioada sărbătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus ca, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, să fie prelungit programul de lucru în pieţele aflate în administrarea Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4, anunţă administraţia locală.

Astfel, edilul a dorit să vină în sprijinul cetăţenilor, oferind posibilitatea şi celor cu un program mai încărcat, de a se aproviziona cu produse tradiţionale, necesare preparării meselor festive de Crăciun şi Anul Nou.

Totodată, prin adoptarea acestei măsuri, sunt sprijiniţi producătorii şi agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în centrele agroalimentare ale Sectorului 4, un program extins dându-le şansa de a satisface un număr mai mare de cumpărători şi de a-şi epuiza stocurile de produse.

Potrivit Primăriei Sectorului 4, începând cu 15 decembrie şi până la finalul anului, pieţele Progresul, Sudului şi Apărătorii Patriei vor funcţiona, după cum urmează: de luni până vineri, în intervalul 06.00 – 21.00, sâmbăta, între 06.00 şi 19.00, iar duminica, între 06.00 şi 15.00.

Pentru bradul de Crăciun bucureştenii de au la dispoziţie 20 de locaţii, amenajate în pieţele Progresul, Sudului şi Apărătorii Patriei. Şi tot de pe platourile situate în faţa acestor centre comerciale pot fi cumpărate şi cadourile de Crăciun pentru cei dragi, dar şi ornamente pentru brad sau decoraţiuni festive.

Pe aceeaşi temă:

Concerte de Crăciun în fiecare weekend, în Parcul Titan

Primăria Sectorului 3 şi Centrul Cultural Casa Artelor deschi, pe 7 decembrie, seria evenimentelor de Crăciun care vor fi găzduite la fiecare sfârşit de săptămână.

Spaţii special amenajate pentru comercializarea brazilor, în Sectorul 4

Bucureştenii vor putea cumpăra brazi, în perioada 10-24 decembrie din cele 20 de locaţii special amenajate de pe raza Sectorului 4 de Primăria Sectorului 4. Adminstraţia locală anunţă că încă de primesc cereri pentru comercianţii de brazi care vor să vândă în aceste locaţii.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite