Vanghelie: „Nu cred că vom mai organiza Vanghelionul în acest an“

Vanghelie: „Nu cred că vom mai organiza Vanghelionul în acest an“

În acest an nu va mai avea loc Vanghelionul FOTO Arhivă

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, pentru Adevărul, că cel mai probabil în acest an nu va mai fi organizată celebra petrecere de Revelion intitulată „Vanghelion“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Celebra petrecere organizată ani de-a rândul de Revelion, intitulată „Vanghelionul“, nu va mai avea loc şi anul acesta, după cum a precizat primarul sectorului 5, Marian Vanghelie. Ultimul „Vanghelion“ a avut loc anul trecut, la Romexpo, când au fost aşteptate peste 6.000 de persoane. Anul trecut a fost cea de-a XII-a ediţie. 

2009-2010 fără celebrul „Vanghelion“

Nu este prima dată când edilul renunţă la celebrul „Vanghelion“. Nici în anul 2009 nu a avut loc cunoscuta petrecere de Revelion, iar Marian Vanghelie spunea atunci că se simte din plin criza financiară, motiv pentru care nu o să aibă loc grandioasa petrecere. Autorităţile din Sectorul 5 anunţau atunci că petrecerea de la Romexpo nu poate fi finanţată cu fonduri de la administraţia locală deoarece s-ar încălca legea, care nu permite alocarea de bani pentru astfel de manifestări.

„Deoarece este criză economică, nu am mai avut sponsori. Ţinând cont de situaţia financiară din lume, era de aşteptat să întâmpinăm dificultăţi“, declara atunci viceprimarul Sectorului 5, Bogdan Pavel. Până în acest moment au fost organizate 12 „Vanghelioane“.
 

Pe aceeaşi temă:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările