Primarul Sectorului 2: „Clubul Bamboo a repornit fără autorizaţie”. Amenzile au fost dublate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Radu Mihaiu
FOTO: Facebook/ Radu Mihaiu

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 al Capitalei, a dezvăluit sâmbătă, pe Facebook, că Bamboo a repornit activitatea fără autorizaţie, iar organele de control au dublat amenzile şi au confiscat veniturile ilicite obţinute. Activitatea clubului  fusese suspendată pe 27 martie din cauza nerespectării restricţiilor impuse în Capitală.

Primarul sectorului 2 a transmis că activitatea clubului Bamboo, în ciuda faptului că fusese suspendată, a fost reluată în mod ilegal.

„Aparent în lumea «intangibililor» suspendarea activităţii până la rezolvarea problemelor e totuna cu o pauză scurtă, de formă. Greşit.

Azi, în ciuda sancţiunilor aplicate în martie, cei de la Bamboo au repornit activitate fără niciun drept. Nu au intrat în legalitate cu amenajarea terasei. Nu şi-au scos autorizaţie de funcţionare. Nimic. Au impresia că regulile nu sunt pentru ei. Cum e şi normal, instituţiile abilitate au venit în control şi iar au găsit nereguli. Au fost dublate amenzile şi au fost confiscate veniturilor ilicite obţinute de operatorul economic în perioada suspendării activităţii comerciale.

În Sectorul 2 încurajăm afacerile, dar doar pe cele legale. Este uimitor cum pentru o locaţie cu atât de mult potenţial nu se investeşte corect şi nu se fac demersurile pentru intrarea în legalitate.

E alegerea lor, dar atâta timp cât nu respectă normele în vigoare, suspendarea activităţii rămâne valabilă şi vor fi sancţionaţi pentru orice fel de abatere” a scris Radu Mihaiu, sâmbătă, pe Facebook.

    

Bamboo a fost primul club închis de autorităţi în pandemie, pe 27 martie. Poliţia Capitalei a amendat clubul cu 40.000 de lei, după ce a constatat, printre altele, că „operatorul economic nu deţine autorizaţie de funcţionare” şi i-a suspendat activitatea pentru 30 de zile.

Alte două localuri din Capitală, LOFT şi Casa di David, au fost închise pentru 30 de zile, la finalul lunii martie, în cadrul activităţilor de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite