Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, ajunge astăzi în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Martin Schulz are astăzi o întrevedere cu primul ministru Victor Ponta, la sediul Guvernului, după care va face mai multe declaraţii şi va răspunde întrebărilor presei.

Tot astăzi, Martin Schulz va vizita un proiect construit cu fonduri europene: este vorba despre o staţie de epurare a apei de la Târgu Jiu. La vizită vor lua parte primul ministru Victor Ponta şi ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Mâine, Schulz va avea o întrevedere cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi cu liderii grupurilor parlamentare, la Palatul Parlamentului, urmată de susţinerea unui discurs în plenul Parlamentului. Tot mâine, preşedintele Parlamentului European se va întâlni şi cu preşedintele Traian Băsescu, la Cotroceni. Vor urma întrevederi cu preşedintele PDL Vasile Blaga, cu ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean şi cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban. Ziua se va încheia cu acordarea distincţiei Doctor Honoris Causa de către Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administraţie (Aula Magna, BCU), de la ora 18.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite