Pregătirile de pe Arena Naţională pentru "Marea Adunare Generală USL" au intrat pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt doar câteva ore până la începerea mitingului organizat pentru lansarea candidaţilor USL la parlamentare. La ora 4.22, pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Se montează covorul roşu pe care vor defila viitori candidaţi, iar Andra face repetiţii pentru intonarea imnului.

Accesul participanţilor în incinta stadionului a fost permis începând cu ora 15.00. Câteva sute de persoane, care aşteptau la principalele intrări în stadion, au descins, sub atenta supraveghere a angajaţilor BGS, pentru a-şi căuta locul, rândul şi zona de tribună înscrise pe biletul primit de la organizatori.

Participanţii se pot delecta cu sucuri - la 5 lei paharul, apă plată - la 4 lei paharul, precum şi pop-corn - la 6 lei cutia. Cei din zona VIP pot să-şi procure, în afară de cele menţionate deja, şi hot-dog - la 5 lei, dar şi bere fără alcool.

Cei care au venit pe stadion poartă tricouri albe, galbene, albastre, roşii, toate inscripţionate cu sigla USL şi au la îndemână pancarte şi steaguri tricolore.

Pe scenă au fost aranjate două rânduri de scaune, aşezate în semicerc în spatele pupitrului de la care se vor adresa vorbitorii.

Pe cele patru monitoare gigant se poate viziona panorama stadionului.

CIteşte şi Marea Adunare Naţională reînvie: un stadion, 1.200 de autocare şi 74.000 de participanţi pentru doar jumătate din candidaţii USL

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite