„Poveste fără sfârşit“ cu Bob Dylan la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au trecut pe la noi cei mai cunoscuţi muzicieni australieni, AC/DC, peste numai câteva zile organizatorii Emagic anunţă o întâlnire cu poetul şi compozitorul  Bob Dylan, la 2 iunie.

Citiţi şi

Concertul Bob Dylan se mută la Zone Arena

50 de milioane să fii VIP la cele mai tari concerte

Bob Dylan confirmă: cântă la Bucureşti la 2 iunie

În această vară, Bob Dylan se va afla pentru prima dată în România. El va concerta în cadrul unui nou concept de festival, Emagic Classics. Show-ul va avea loc în complexul Zone Arena din Bucureşti, programul evenimentului incluzând şi nume autohtone precum Nicu Alifantis & Zan şi Bucium.

Bilete „de austeritate“ pentru studenţi

Puteţi cumpăra bilete pentru acest eveniment online, de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 130, 250 şi 350 de lei.

O nouă categorie de bilete pentru concert va fi disponibilă de săptămâna viitoare, în condiţii speciale: doar pentru studenţi, doar într-o singura zi (joi, 27 mai), într-un interval orar fix (16.00 – 21.00) şi într-un singur loc - casele de bilete de la intrarea în Zone Arena (Barbu Văcărescu, nr. 164, sector 2).

Biletele sunt adresate exclusiv studenţilor şi pot fi cumpărate numai 4 bilete de persoană, pe baza carnetului sau a legitimaţiei ce atesta înscrierea în sistemul universitar.

Show-ul de la Bucureşti este inclus în „Never Ending Tour“ – un turneu grandios pe care Bob Dylan l-a început în vara anului 1988 şi în cadrul căruia numai până la finele anului 2008 susţinuse peste 2.100 de concerte.

34 albume de studio, 13 albume live, 14 compilaţii şi 58 de single-uri, 11 trofee Grammy, un Glob de Aur, un premiu Oscar şi un Pulitzer, aceasta este pe scurt  cartea de vizită a uneia dintre figurile emblematice ale industriei muzicale internaţionale.

Piese precum „Subterranean Homesick Blues“, „Like a Rolling Stone“, „Just Like a Woman“, „Knockin' on Heaven's Door“, „Baby sau „Things Have Changed“ au făcut istorie, unele dintre ele – „Blowin' in the Wind“ şi „The Times They Are a-Changing“ - devenind adevărate imnuri ale drepturilor civile sau ale mişcărilor anti-violenţă. Născut la Duluth, în statul Minnesota, Dylan are din 2006 o stradă cu numele său, intitulată Duluth Dylan Way.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite