PDL Bucureşti acuză PSD şi PNL de nepăsare şi josnicie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia de Bucureşti a PDL îi acuză pe cei de la PSD şi PNL de nepăsare şi josnicie deoarece nu au fost prezenţi la şedinţele de îndată ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti prin care ar fi fost alocate fonduri pentru sinistraţii din judeţele Vrancea şi Buzău.

Prima şedinţă a fost convocată pentru duminică seara, iar cea de-a doua, azi, de la ora 15.00. ”Acţiunea nu se dorea a fi una politică, mai degrabă fiind un semnal de solidaritate şi de ajutor din partea bucureştenilor faţă de românii aflaţi în dificultate din cauza vremii”, afirmă cei de la PDL Bucureşti.

“Deşi fiecare oră contează, putând însemna salvarea sau pierderea unei vieţi omeneşti, reprezentanţii PSD şi PNL din Consiliul General, îndemnaţi probabil de primarul Sorin Oprescu, au refuzat să se prezinte la această şedinţă cerută de PDL Bucureşti, făcând astfel imposibilă alocarea de fonduri către zonele sinistrate. Au pretextat că e duminică şi au cerut organizarea unei şedinţe pentru astăzi la ora 15.00, la care din nou nu s-au prezentat, ca semn suprem al batjocurii cu care tratează această problematic”, mai spun pedeliştii bucureşteni.

PDL Bucureşti mai afirmă că reprezentanţii USL au dovedit astfel “un grad intolerabil de nepăsare faţă de semenii lor care au mari probleme în acest moment”. Totodată, pedeliştii îi acuză pe cei de la USL că au încercat să negocieze lista localităţilor unde vor ajunge banii.

“PSD şi PNL au negociat interesul românilor, în condiţiile în care banii ajungeau oricum la consiliile judeţene din Buzău şi Vrancea, conduse tot de reprezentanţi ai social-democraţilor. Este semnul unui război intern între filiale şi dovada unei încercări disperate a unora de a se căpătui de pe urma banilor alocaţi sinistraţilor”, adaugă cei de la PDL Bucureşti.

Organizaţia condamnă “acest stil primitiv şi inuman de a face politică” al USL la nivelul Capitalei şi face un ultim apel către întrunirea unui cvorum pentru alocarea de fonduri către judeţele grav afectate de vremea grea din ultimele săptămâni. “PSD şi PNL ar trebui să arate măcar în ultimul ceas că sunt formate din oameni, nu din politicieni veroşi şi cinici puşi pe căpătuială”, spun pedeliştii bucureşteni.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite