Nicuşor Dan şterge mesajele de pe autobuze şi o înţeapă pe Firea: Ştim cu toţii că sunt ale primăriei. Are legătură cu cultul personalităţii fostului primar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
decolantare autobuze Bucureşti Foto Nicuşor Dan/Facebook

Toate vehiculele care aparţin Primăriei Capitalei vor fi decolantate, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame, a anunţat marţi Nicuşor Dan, edilul Capitalei, arătându-şi nedumerirea privind inscripţia de acum - „Primăria Capitalei”.

„Vehiculele destinate transportului public local vor fi decolantate, iar spaţiul respectiv va fi vândut pentru reclame comerciale. E vorba de vehiculele STB pe care scrie acum „Primăria Capitalei”. Ştim cu toţii că sunt ale primăriei, nu e nevoie ca acest lucru să fie scris peste tot.

N-am înţeles niciodată de ce s-a decis aşa ceva, dar foarte probabil are legătură cu cultul personalităţii fostului primar. 

În loc să facem reclamă inutilă Primăriei Capitalei pentru un serviciu public pe care oricum îl furnizează, vom căuta să colectăm fonduri suplimentare de la agenţii economici privaţi care îşi doresc reclamă în spaţiul public. 

Operaţiunea de decolantare deja a început, urmând ca spaţiile rămase libere să fie puse la dispoziţie pentru alte reclame”, a scris Nicuşor Dan pe pagina sa de socializare.

Societatea de Transport Bucureşti STB SA este principalul operator de transport public de persoane din Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov, având una dintre cele mai întinse reţele de transport din Europa, cu o lungime a traseelor de 1651 km cale dublă.

Reţeaua de transport acoperă o suprafaţă de 633 km², din care 228 km² numai în zona urbană.

STB SA dispune de aproximativ 2000 de vehicule (autobuze, troleibuze şi tramvaie) care efectuează, anual, peste 700 milioane de călătorii urbane, regionale şi expres..

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite