Manifestările de tot râsul: după lozinci amuzante şi bancuri cu proteste, a apărut şi jocul în care arunci cu pietre în jandarmi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestele din ultimele zile i-au inspirat pe manifestanţi să creeze poante şi jocuri care mai de care mai comice şi mai interesante. Lozincile care se scandează şi bancurile care circulă pe internet fac loc acum jocului în care arunci cu pietre în jandarmi.

Manifestaţiile din Bucureşti şi alte zone ale ţării reprezintă o adevarată sursă de inspiraţie pentru participanţi. Protestatarii au venit înarmaţi cu pancarte pe care erau afişate mesaje care mai de care mai amuzante şi mai sarcastice. Nici bancurile n-au lipsit. Pe site-urile de socializare circulă tot felul de glume despre proteste sau despre jandarmi. 

Însă, cea mai recentă invenţie referitoare la manifestaţii este un joc apărut pe internet, în care protestatarii pot arunca cu pietre în jandarmi. Jocul propriuzis nu este foarte performant, însă are deja 620 de like-uri pe Facebook.

CLICK AICI PENTRU A INTRA ÎN JOCUL ÎN CARE ARUNCI CU PIETRE ÎN JANDARMI!

Distracţia constă în alungarea jandarmilor cu pietre. Un grup de protestatari apare din partea stângă a ecranului, iar din cea dreaptă apar forţele de ordine, dotate cu scuturi, căşti şi bastoane. Cu cât nimereşti mai mulţi jandarmi, cu atât rezişti mai mult în joc.

Mesaje amuzante, pe pancarte

Manifestanţii au mai creat şi jocuri de cuvinte, puse pe pancarte şi scandate în cadrul protestelor. Spre exemplu, un bucureştean s-a prezentat la manifestaţii cu un carton în formă de vas, pe care scria "Am adus vaporul ca să plece chiorul". Un alt mesaj amuzant scandat în cor la adresa preşedintelui a fost şi  "Băsescu şi amanta lui au mâncat banii statului".

VEZI AICI TOP 10 CELE MAI STRIGATE LOZNICI LA PROTESTE! 

Bancurile cu proteste, la modă

După lozincile amuzante, protestatarii au creat şi bancuri referitoare la manifestaţii. Unul dintre cele mai renumite o are în vizor pe Roberta Anastase, cu mesajul „Noi de fapt suntem 300.000 la Universitate! Ne-a numărat Roberta Anastase“.

CLICK PENTRU A CITI CELE MAI BUNE BANCURI CU PROTESTE!

Protestatarii s-au mai luat şi de primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Telefonul sună la Primăria Capitalei. „Alo, Oprescule? Sunt Videanu. Am auzit că vă trebuie la Universitate nişte borduri", este un alt banc apărut pe internet. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite