Liniile de troleibuz 65 şi 97 din Capitală sunt blocate. O persoană a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liniile de troleibuz 65 şi 97 sunt blocate în acest moment în Capitală, conform Societăţii de Transport Bucureşti. Medicii resuscitează o persoană aflată în stop cardio-respirator, conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

UPDATE: Bărbatul în vârstă de 82 de ani care a suferit un stop cardiac în timp ce se afla într-un troleibuz din Capitală a murit. Bărbatul a fost resuscitat timp de o oră şi jumătate, însă fără succes, fiind declarat decesul. 

Două ambulanţe se află, la ora transmiterii ştirii, pe strada Occidentului din centrul Capitalei, unde o persoană se află în stop cardio-respirator. STB anunţă că liniile de troleibuz 65 şi 97 sunt blocate, informează mediafax.ro. 

La ora transmiterii ştirii se efectuează manevre de resuscitare unei persoane care ar fi suferit un stop cardio-respirator în troleibuz, au precizat,reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

La rândul lor, reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au anunţat, pe Twitter, că liniile de troleibuz, 65 şi 97 sunt, în prezent, blocate pe strada Occidentului.

 
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite