Gard pe domeniul public în Sectorul 6. Locuitorii sunt nemulţumiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În zona Cora Lujerului (Sectorul 6 din Bucureşti) a apărut în urmă cu câteva săptămâni un gard din tablă care a îngrădit pe o lungime de câteva zeci de metri trotuarul de pe bulevardul principal. Un dezvoltator imobiliar care ridică acolo un imobil de 8 etaje, cunoscut drept susţinător al primarului de sector, Gabriel Mutu (PSD, a împrejmuit zeci de metri din spaţiul public.

”Trotuarul tocmai a fost amenajat şi asfaltat ca să nu se mai parcheze maşini. Toată lumea se bucura că este un trotuar în sfârşit larg şi poate să îl folosească şi să meargă în condiţii de siguranţă. Acum din 7-8 metri, a mai rămas cred că un metru disponibil pietonilor. Pietonii trebuie să meargă de multe ori pe stradă dacă este aglomerat. Nu este niciun afiş, acum mai nou am văzut că au îmbrăcat gardul cu reclame pentru clădirea lor de birouri. În mod normal ştiu că trebuie să fie semnalizat. Totul pare a fi făcut fără nicio aprobare”, a declarat pentru G4Media.ro unul dintre locatarii din zonă.

Compania care construieşte ansamblul rezidenţial SC REZIDENT SUPORT SRL este controlată de omul de afaceri Petre Niculae, un personaj discret care ar fi construit în capitală nu mai puţin de 25 de proiecte imobiliare.

De curând, G4Media.ro a scris despre alte nemulţumiri ale locuitorilor care au rămas fără 24 de locuri de parcare după ce dezvoltatorul ar fi intrat în posesia terenului care până nu de mult se afla în Administraţia Domeniului Public (ADP), Sector 6.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite