FOTOGALERIE Adrenalină și distracție la Terra Park, unde se află cel mai mare Roller-Coaster din țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare parc de distracții din Capitală, Terra Park, s-a redeschis pentru public weekendul trecut, pe 31 martie. Pasionații de senzații tari vor găsi aici cel mai mare Roller-Coaster din România.

Terra Park, situat pe Bulevardul Timișoara din Capitală, și-a deschis porțile pentru public weekendul trecut, pe 31 martie. Vizitatorii se pot bucura, însă, doar de o parte dintre echipamentele de distracție, redeschiderea oficială urmând să aibă loc pe 7 aprilie, când publicul va putea beneficia de toate mașinăriile destinate senzațiilor tari.

Terra Park, cel mai mare parc de distracții din Capitală Terra Park, cel mai mare parc de distracții din Capitală Terra Park, cel mai mare parc de distracții din Capitală

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu atracțiile din Terra Park!

În curând va fi inaugurat și cel mai mare Roller-Coaster din România, pe care îl găsim tot la Terra Park.  Această atracție, dar și alte echipamente destinate iubitorilor de adrenalină generează senzații comparabile cu sporturile la limita extremului.

Cei care doresc să viziteze parcul de distracții trebuie să-și achiziționeze un card în valoare de doi lei, pe care sunt nevoiți să îl încarce cu 50 de puncte, respectiv 50 de lei, fiecare punct valorând un leu. Pentru atracțiile destinate celor mici se vor retrage patru puncte, respectiv patru lei, iar pentru atracțiile extreme dedicate adulților se vor retrage 15 puncte, respectiv 15 lei.

Programul de vizitare este de la 11.00 la 20.00 în cursul săptămânii și de la 10.00 la 21.00 în weekend.

Terra Park a fost inaugurat anul trecut, pe 16 octombrie, pe terenul foste fabrici de diamante sintetice Rami-Dacia. Întregul proiect a reprezentat o investiție de 25 de milioane de euro, potrivit b365.ro. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite