Bărbatul care a violat, omorât şi tranşat o femeie, arestat preventiv. Criminalul a tăiat membrele victimei în cadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Mînzăraru şi-a recunoscut fapta joi seară FOTO Adevărul
Florin Mînzăraru şi-a recunoscut fapta joi seară FOTO Adevărul

Florin Mînzăraru, argeşeanul de 37 de ani care şi-a recunoscut crima prin care a violat, omorât şi tranşat o femeie după ce a luat-o cu maşina „la ocazie”, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti. Criminalul a fost dus de anchetatori la locul unde şi-a tranşat victima, apartamentul său din oraşul Topoloveni. Mînzăraru a plâns în faţa criminaliştilor, iar vecinii au cerut pedeapsa cu moartea.

Decizia a fost luată joi seară de Tribunalul Bucureşti, la propunerea procurorilor. Florin Mînzăraru, bărbatul suspectat că, în noaptea de 24 spre 25 mai, a violat, ucis şi tranşat o femeie pe care a luat-o cu maşina, "la ocazie", şi-a recunoscut faptele, joi.

Potrivit unor surse din Poliţie citate de Mediafax, acesta a menţionat că mobilul omorului a fost reprezentat de jaf şi viol, după cum bănuiau anchetatorii. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a plâns în faţa poliţiştilor şi procurorilor, cărora le-a spus că regretă ce a făcut, au mai spus sursele citate.

Potrivit unor surse judiciare, Mînzăraru a descris împrejurările în care a comis crima. El a precizat că a tranşat cadavrul în cada apartamentului său din oraşul argeşean Topoloveni.

Iniţial, Mînzăraru a refuzat să-şi recunoască fapta, însă acesta a cedat în timp ce, de faţă cu el, anchetatorii îi percheziţionau locuinţa din localitatea argeşeană Leordeni. La poarta locuinţei se adunaseră, în timpul percheziţiei, o mulţime de săteni, care îl huiduiau pe Mînzăraru şi cereau, în cazul său, pedeapsa cu moartea.

Apartamentul din Topoloveni a fost sigilat de către anchetatori, urmând să fie, de asemenea, percheziţionat.

După audieri, Florin Mînzăraru a fost adus la Bucureşti, unde a fost prezentat instanţei Tribunalului Capitalei, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea, astfel că bărbatul va fi încarcerat.

Cadavrul victimei, fără cap, mâini şi picioare, a fost găsit de un cioban, sâmbătă, în râul Argeş, în localitatea dâmboviţeană Petreşti, satul Ioneşti.

Pe aceeaşi temă:

Cazul femeii tranşate, al cărui cadavru a fost găsit în Argeş: paznicul unui liceu spune că femeia ar fi urcat într-un tir

Femeia găsită tranşată pe râul Argeş a vorbit ultima dată cu fetiţa sa de 8 ani, la telefon

FOTO Anchetatorii au găsit un fragment din trupul femeii descoperite decapitată în râul Argeş

O femeie în vârstă de 36 de ani, dată dispărută, ar putea fi cea al cărei cadavru a fost găsit în râul Argeş

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite