Facilităţi pentru persoanele cu handicap din Sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6 a eliberat, doar în această lună, peste 2.000 abonamente Metrorex, 263 legitimaţii RATB, 16 carduri-legitimaţie de parcare şi două roviniete persoanelor adulte şi copiilor cu handicap grav şi accentuat, însoţitorilor şi asistenţilor personali ai acestora.

De asemenea, 975 persoane cu handicap au intrat în posesia biletelor pentru transportul interurban (CFR şi auto). Serviciul Prestaţii şi Facilităţi din cadrul DGASPC Sector 6 a primit şase cereri de acordare a alocaţiei de stat pentru copiii cu handicap de până la trei ani, precum şi 24 de cereri de acordare a alocaţiei de stat majorată cu 100% pentru copiii cu handicap cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani.

DGASPC Sector 6 a acordat, anul trecut, 2.452 legitimaţii RATB şi 5.568 abonamente Metrorex. Peste 2.800 persoane cu handicap au primit bilete pentru transportul interurban (CFR şi auto). Persoanele şi părinţii copiilor încadraţi în grad de handicap se pot adresa Serviciului Prestaţii şi Facilităţi din cadrul DGASPC Sector 6, din str. Drumul Sării nr. 2, telefon/fax: 0214103020 pentru a intra în posesia prestaţiilor şi facilităţilor aferente gradului de handicap.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite