Cupa mărţişorului la şah, pentru elevele din sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevele din sectorul 2 sunt invitate să partivipe vineri la competiţia sportivă „Cupa mărţişorului la şah – ediţia 2012”, dedicată tuturor tinerelor care iubesc sportul minţii şi provocările prilejuite de concursurile importante.

O dată cu venirea primăverii, Primăria Sectorului 2 a dat startul la noi competiţii sportive desfăşurate între elevele din unităţile de învăţământ de pe raza acestei unităţi administrative, pentru a le da şansa petrecerii timpului liber într-un mod plăcut şi organizat.

De această dată, este vorba de întrecerea intitulată „Cupa mărţişorului la şah”, dedicată doar reprezentantelor sexului frumos şi care se va desfăşura vineri, începând cu ora 9.00, la sediul Primăriei Sectorului 2 din strada Chiristigiilor numerele 11–13.

Concursul va reuni eleve din clasele I-IV, respectiv V-VIII din unităţile de învăţământ ale sectorului 2, care se vor întrece pentru a-şi arăta măiestria în jocul de şah.

La finalul competiţiei, între orele 13.30 şi 14.00, va avea loc festivitatea de premiere ale primelor clasate care vor primi cupe, diplome, dulciuri şi cadouri ce vor fi oferite de Primăria Sectorului 2 tinerelor care au dovedit că ştiu să facă faţă cu mult succes unei întreceri sportive deosebite.
 


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite