Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Este în vigoare o informare de ninsoare şi ploi

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Este în vigoare o informare de ninsoare şi ploi

Comandamentul de iarnă al Capitalei a fost convocat de edilul interimar al Bucureştiului marţi dimineaţă. FOTO Arhivă Adevărul

Primarul general Răzvan Sava a convocat, marţi dimineaţă, comandamentul de iarnă al Municipiului Bucureşti, structură din care fac parte instituţii şi societăţi comerciale responsabile cu deszăpezirea Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Capitalei a trecut în revistă problemele legate de utilajele de dezăpezire în fiecare sector. El le-a cerut celor din Bucureşti să nu-şi mai lase autovehiculele chiar lângă stradă pentru a putea lăsa utilajele de dezăpezire să-şi facă treaba.  

Nici firmele care se ocupă de dezăpezire nu au fost scutite de criticile edilului interimar. Acesta a subliniat că dacă nu-şi fac treaba, vor fi sancţionate.
 
Sava a amintit că trotuarele din Capitală sunt la această oră (n.r.ora 7.00) în continuoare cu un nivel al zăpezii destul de mare, fiind necurăţate. Edilul interimar dat ca exemple Calea Victoriei şi Iancu de Hunedoara.
 
De asemenea, Sava a vorbit şi de problemele din zona Colentina unde mai multe staţii de autobuze au fost blocate chiar de cei care fac dezăpezirea, după ce zăpada curăţată de pe principalele străzi în loc să fie dată de o parte pentru deblocarea traficului, a ajuns în staţiile de autobuze

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: