Bărbatul care a leşinat la metrou, la staţia Mihai Bravu, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenurile au înregistrat întârzieri de aproximativ cinci minute la metrou, după ce un călător a leşinat într-un vagon, în staţia Mihai Bravu. În ciuda încercărilor de resuscitare făcute de echipajul Ambulanţei, persoana căreia i s-a făcut rău a murit.

UPDATE 11.00 Bărbatul care a leşinat în metrou nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele de la Ambulanţă, fiind declarat decesul. 

„Este vorba de un bărbat de 55 de ani. Echipajul Ambulanţei l-a găsit în stop cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare. A fost chemat imediat şi echipaj cu medic în sprijin, care a ajuns foarte repede. Au resuscitat împreună în total o oră şi cinci minute. După mai multe încercări de a ieşi, în ultimele 20 de minute nu s-a mai obţinut niciun rezultat şi a fost declarat decesul. A fost eforturi foarte mari pentru a-l resuscita, dar probabil atât a putut organismul omului”, a declarat pentru Adevărul şefa Ambulanţei Bucureşti, Alis Grasu.

Circulaţia metroului a fost reluată pe ambele fire.

Mecanicul unui tren care circula pe magistrala 2 a anunţat că unui călător i s-a făcut rău, în jurul orei 9.20, fiind sesizaţi cei de la salvare şi pompierii.

Circulaţia metroului în staţia Mihai Bravu s-a desfăşurat pe un singur fir. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), la faţa locului s-au deplasat două echipaje, dintre care unul cu medic. Primul echipaj a ajuns la pacient după 12 minute de la primirea apelului.

Digi24 a publicat o imagine cu un echipaj SMURD care acordă bărbatului primul ajutor

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite