Circulaţia autobuzelor STB de pe linia expres 780 va fi suspendată de la 1 august. Călătoria de la Gara de Nord la Aeroport se va face doar cu trenul

Circulaţia autobuzelor STB de pe linia expres 780 va fi suspendată de la 1 august. Călătoria de la Gara de Nord la Aeroport se va face doar cu trenul

Foto Arhivă

Circulaţia autobuzelor de pe linia 780 va fi suspendată de la 1 august, astfel, pentru traseul Gara de Nord - Aeroport se va putea folosi doar trenul. De asemenea, va fi suspendată şi linia 303.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Legătura dintre Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Otopeni este asigurată şi pe calea ferată, la o frecvenţă de 40 de minute, cu program non-stop şi o durată a călătoriei de 20-25 de minute. TPBI precizează că, în cazul în care circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” va fi întreruptă, va dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780.” se precizează în comunicatul de presă al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov.

De la 1 august nu va mai exista diferenţă între tariful pentru liniile regionale şi cel al liniilor urbane, călătorii putând folosi un singur bilet pentru a călători cu mai multe autobuze şi chiar şi cu metroul.

În locul liniei 303 (Pecinişca – Depoul Alexandria), vor putea fi utilizate liniile 426, 427, 428 şi 464.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările