Chiliman: Nevoile comunităţii au fost, sunt şi vor fi mai importante decât interesele personale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Chiliman a depus, sâmbătă, jurământul pentru al treilea mandat de primar al sectorului 1 al Capitalei, el declarând, după ceremonia de învestire, că nevoile comunităţii au fost, sunt şi vor fi întotdeauna mai importante decât interesele personale.

Chiliman a fost instalat în funcţie şi a depus jurământul într-o ceremonie organizată la sediul Primăriei Sectorului 1, după validarea Consiliului Local de Sector.

"La Sectorul 1, am avut şi avem cu toţii înţelepciunea de a înţelege că, mai presus de interesele personale ale fiecăruia dintre noi, mai presus de interesele politice ale grupării din care facem parte, stau nevoile comunităţii noastre. Am avut şi avem cu toţii priceperea de a trece peste ceea ce ne dezbină şi de a lucra împreună, ca o echipă, pentru ca Sectorul 1 să rămână cea mai dezvoltată comunitate din România", a spus edilul, cu acest prilej.

Primarul sectorului 1 a cerut echipei de consilieri locali seriozitate şi implicare, precizând că seriozitatea în actul administrativ, în aplicarea proiectelor şi implicarea permanentă în rezolvarea problemelor oamenilor care i-au votat vor garanta succesul echipei.

La ceremonia de învestire în funcţie a fost prezent primarul general Sorin Oprescu, căruia Andrei Chiliman i-a mulţumit pentru parteneriatul funcţional pe care l-a avut cu Primăria Capitalei în ultimii ani.

"Îmi exprim, de asemenea, convingerea că, şi de acum înainte, vom lucra împreună, la fel de bine, pentru dezvoltarea integrată a Bucureştiului", a mai declarat Chiliman.

În cadrul aceleiaşi şedinţe a fost validat şi noul Consiliu Local al Sectorului 1, care este alcătuit din 27 de membri, dintre care 19 reprezentanţi ai USL, cinci ai PDL şi trei de la PPDD.

La eveniment au mai fost prezenţi subprefectul Capitalei, Mariana Câmpurean, judecătorul Ana Maria Voicu de la Judecătoria Sector 1, deputatul Ludovic Orban şi europarlamentarul Cristian Buşoi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite