Cele mai bune cluburi din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la animatoare la prezentări de modă, cluburile din Bucureşti oferă programe de distracţie pe toate gusturile FOTO Adevărul
De la animatoare la prezentări de modă, cluburile din Bucureşti oferă programe de distracţie pe toate gusturile FOTO Adevărul

Cele mai bune cluburi din Bucureşti. Amatorii de petreceri nocturne pot găsi în Capitală cluburi pe toate gusturile, dar şi pentru toate buzunarele. „Adevărul“ vă prezintă cele mai bune cluburi din Bucureşti şi adresele la care le găsiţi.

The Silver Church

„Silver“, unul dintre cele mai bune cluburi din Bucureşti, este căutat de tinerii dornici să se distreze şi să petreacă o noapte de neuitat cu bere şi muzică bună. Preţurile pornesc de la 5 lei pentru o bere şi pot ajunge până la 400 de lei pentru o sticlă de şampanie. Clubul se află pe Calea Plevnei nr 61.

Chaboo

Un alt local de noapte care ar putea fi încadrat pe lista celor mai bune cluburi din Bucureşti este Chaboo. Acesta este frecventat de tineri care nu se dau în lături de la a cheltui sume considerabile de bani pentru o noapte de distracţie. De asemenea, pe timpul verii este deschisă şi piscina exteioară, iar cei care trec pragul clubului se pot bucura de aceasta. Acesta se găseşte pe strada Barbu Văcărescu.

cele mai bune cluburi din bucuresti chaboo
cele mai bune cluburi din bucuresti chaboo

Fabrica

Pe strada 11 iunie, nr. 50, se află unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitală. Generaţii întregi au venit să se distreze aici şi să se bucure de nopţi de neuitat, motiv pentru care Fabrica a intrat demult în rândul celor mai bune cluburi din Bucureşti. Preţurile sunt destul de mici, iar petrecăreţii spun că Fabrica este locul în care cuvântul de ordine este distracţie.

cele mai bune cluburi din bucuresti fabrica
cele mai bune cluburi din bucuresti fabrica

Fabrica FOTO yabbedoo.wordpress.com

Club A

În inima Capitalei, de 46 de ani există Club A, pe strada Blănari din Centrul Istoric. Clubul este unul cu tradiţie şi de cele mai multe ori este neîncăpător. Bucureştenii aleg să vină şi să se distreze aici ori de câte ori au ocazia, Club A fiind deschis pentru distracţie inclusiv în timpul săptămânii. Preţurile mici atrag mai cu seamă tinerii studenţi, dar şi adulţii dornici să retrăiască dezmăţul din tinereţe. Astfel, Club A este, la rândul său, unul dintre cele mai bune cluburi din Bucureşti.

Control

Pe strada Constantin Mille nr. 4 se află un alt club cunoscut din Bucureşti: Control. Aici, cei dornici să se distreze şi să petreacă o noapte de neuitat îşi pot aduce prietenii să se relaxeze şi să danseze. Control se numără la rândul său printre cele mai bune cluburi din Bucureşti.Club Control FOTO orasulm.eu

cele mai bune cluburi din bucuresti control
cele mai bune cluburi din bucuresti control

Kulturhaus

Un alt club celebru în rândul tinerilor este Kulturhaus, aflat pe strada Sfânta Vineri din centrul Capitalei. Preţurile de aici sunt destul de mici, iar băutura poate fi cumpărată pe jetoane. Pentru un jeton trebuie să scoateţi din buzunar 5 lei. O bere, spre exemplu, la 330 de ml costă un jet, adică 5 lei. Preţurile scăzute, amplasarea geografică, dar şi faptul că este spaţios, întinzându-se pe trei nivele face ca localul de noapte Kulturhaus să se numere printre cele mai bune cluburi din Bucureşti.
Kulturhaus FOTO teenpress.ro

cele mai bune cluburi din bucuresti kulturhaus
cele mai bune cluburi din bucuresti kulturhaus
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite