Cele mai bune cămine studenţeşti din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii care aleg o universitate din Capitală sunt an de an în căutare unui loc în cămin. Astfel, vă propunem o listă cu cele mai bune cămine studenţeşti din Bucureşti

Cele mai bune cămine din Bucureşti. Căminul A1

Căminul A1 face parte din complexul Grozăveşti şi aparţine Universităţii Bucureşti. Construcţia acestuia a fost terminată în anul 2008 şi, începând cu luna octombrie 2008, este cazabil. Este compus din camere cu trei paturi, mobilier pentru trei persoane (birou pentru calculator, dulap, noptieră, scaune) şi grup sanitar complet utilat.

Dispune de o cameră pentru persoane cu handicap, bufet şi lift. Fiecare etaj dispune de bucătărie, o maşină de spălat pe fiecare palier şi cameră de uscat rufe. Universitatea Bucureşti, în administrarea căreia se află căminul, promite că se vor face spaţii de recreere pe fiecare etaj, dotate cu canapele, scaune, televizor. Căminul are 284 de locuri de cazare, potrivit b365.

Cele mai bune cămine din Bucureşti: la ASE

Alte trei cămine care oferă condiţii bune de cazare sunt cele care aparţin Academiei de Studii Economice, din complexul Belvedere Nou, A 6, A7 şi A8, sunt foarte căutate în rândul studenţilor. Aici puteţi să găsiţi camere cu trei sau patru paturi, baie în cameră, paturi supraetajate. Camerele sunt destul de spaţioasă şi au balcon.

Cele mai bune cămine din Bucureşti. Th. Pallady

Alte cămine care oferă condiţii bune de cazare pentru studenţii din provincie sunt cele de la Th. Pallady, 1 şi 2. La căminul Th. Pallady 1 capacitatea de cazare este de 218 locuri, iar Th. Pallady 1 oferă 194 de locuri. Căminul Th. Pallady 1 are camere tip garsonieră, cu hol interior, patru paturi, grup sanitar propriu şi mobilier modern. Căminul a fost renovat în 2007. Căminul Th. Pallady 2 a intrat în circuitul cazării începând cu luna octombrie 2008. Are camere tip garsonieră, cu 2 paturi, grup sanitar propriu şi mobilier nou. Cel mai apropiat mijloc de transport este staţia de metrou 1 Decembrie (se află exact la ieşirea de pe poarta căminului). De aici până în centru faci 30 de minute, cu metroul.

Cele mai bune cămine din Bucureşti. Căminele U

Căminele „U” sunt cele mai căutate în rândul studenţilor pentru că oferă unele dintre cele mai bune condiţii de cazare din Capitală. Cele şase cămine ale Universităţii de Medicină şi Farmacie au camere cu câte trei paturi, baie şi bucătărie proprii şi au fost recent renovate. Căminele se găsesc în zona Grozăveşti. 

Cele mai bune cămine din Bucureşti. Complexul Grozăveşti

Pe liste celor mai bune cămine din Bucureşti pot fi incluse şi cele aflate în Complexul Grozăveşti A, B, C, D (parter + 5 etaje). Acestea au camere dotate cu două paturi, mobilier pentru două persoane (dulap, masă pentru calculator, scaun) şi lavoar în cameră. Dezavantajul ar fi că baia este comună. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite