Bucureştiul se mai confruntă cu o problemă, cu doar câteva zile înainte de Campionatul European: toaletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
toaleta publica

Chiar cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului European de fotbal, Bucureştiul se mai confruntă cu o problemă. Peste o sută de toalete ecologice automate din cele mai aglomerate puncte ale oraşului au fost închise pentru că Primăria Capitalei nu a mai plătit datoriile către firma prestatoare de mai multe luni.

„Conform noului contract subsecvent, în Capitală funcţionează un număr de 64 de toalete ecologice mobile, 46 de toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilităţi fizice şi 18 toalete automate racordabile”, au declarat reprezentanţii primăriei, conform gsp.ro. Restul au fost închise şi sigilate.

Marin Dumitru, reprezentant al prestatorului de servicii publice, a explicat pentru Digi24, problema toaletelor publice într-un moment în care sunt aşteptaţi mii de suporteri străini la Bucureşti, pentru Campionatul European: „Încercăm să facem faţă acestui eveniment, foarte important pentru România, şi să mai menţinem deschise o parte din toalete. Aceste toalete au fost închise din cauza faptului că nu s-a semnat, până la ora actuală, un contract de întreţinere şi mentenanţă”.

În bugetul Bucureştiului pe anul 2021 au fost prevăzute sumele necesare pentru a plăti datoriile către prestatorul serviciilor.

Această problemă nu se va rezolva prea curând deoarece abia în luna octombrie e termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea încheierii unui nou contract.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite