Bucureşti: Victima motociclistului, profesoară pentru olimpici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Dinu (35 de ani), victima accidentului rutier produs sâmbătă seara de un motociclist pe o trecere de pietoni de pe strada Turda, era profesoară de chimie la Colegiul Naţional de Informatică Tudor Vianu din Bucureşti.

Citeşte şi: Ucisă de un motociclist pe trecerea de pietoni

Tânăra profesoară preda de cinci ani la Colegiul Naţional de Informatică Tudor Vianu din Capitală şi făcea parte din centrul de excelenţă unde pregătea olimpicii naţionali.Profesoara de chimie, Daniela Dinu va fi înmormântată mâine la ora 13.00 în cimitirul Străuleşti.

„A fost un om deosebit care a avut parte de o moarte stupidă. Tragedia ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru disciplinarea celor din trafic“, a declarat directorul Colegiului Naţional Tudor Vianu, Silvia Moraru. 

Daniela Dinu a murit pe loc după ce a fost lovită pe zebră de motocicleta care rula cu 120 de kilometri pe oră şi aruncată 30 de metri. Poliţiştii au stabilit că motociclistul Victor Radu (24 de ani) consumase substanţe etnobotanice sau canabis. Mai mult, la sfârşitul anului trecut, el a avut suspendat permisul de conducere pentru exces de viteză.

Deşi locuitorii din zona unde s-a petrecut accidentul de circulaţie au declarat că semafoarele nu funcţionau, poliţiştii au precizat că tânărul era obligat să oprească la trecerea de pietoni.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite