Bucureşti: Urgenţele medicale asigurate de 11 spitale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre spitalele, clinicile stomatologice şi farmaciile bucureştene vor fi deschise de Sărbători pentru cei care au probleme. Secţiile de Urgenţă ale Spitalelor din Capitală vor fi deschise în perioada Sărbătorilor, iar Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti va avea program normal de lucru.

Spitale de urgenţă, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, vor avea deschis în perioada Crăciunului, astfel cei care vor avea probleme de sănătate în această perioadă vor primi îngrijirile medicale necesare. Printre spitalele care vor asigura asistenţă medicală de urgenţă în zilele de 24, 25 şi 26 decembrie se află Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universtar, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon".

Spitalul de Chirurgie Plastic, Reparatorie şi Arşi, Spitalul de Urgenţe Oftalmologice şi Spitalul de Ortopedie Foişor vor fi şi ele deschise în zilele de 24, 25 şi 26 decembrie.

Clinicile îţi rezolvă durerile de dinţi de Crăciun
Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru în perioada Crăciunului. De asemenea, Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan" şi Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni" din sectorul 4 vor fi deschise în această perioadă.

Părinţii care vor avea probleme cu prichindelul pot merge la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu" şi la „Spitalul Clinic de Urgenţă Copii „M.S. Curie".

De asemenea, persoanele care vor avea dureri de dinţi în periaoda Crăciunului pot merge la Spitalul Clinic de Chirurgie
Oro-maxilo-facială „Prof. Dr. Dan Theodorescu" care va asigura urgenţele de chirurgie oro-maxilo-facială şi urgenţele de stomatologie pentru adulţi şi copii. Cei care vor avea dureri măsele se pot duce şi la clinicile care au program de Sărbători. Astfel, NeoClinique din Militari, DentalMed din Calea 13 Septembrie şi Cabinet Medical Individual - Dr. Răceală - Badea Mihaela din Zona Iancului vor trata urgenţele de Crăciun şi îşi vor aştepta pacienţii.

Persoanele care doresc să cumpere câteva medicamente în perioada Crăciunului, farmaciile au şi ele program special. Astfel, două farmacii din lanţul Sensiblu, cea din Dorobanţi, de pe strada Radu Beller şi cea din Militari, de pe Bulevardul Iuliu Maniu, vor avea program non-stop. Celelate farmacii vor fi deschise în schimb doar într-un anumit interval orar.

De asemnea, şi câteva farmacii din lanţul HelpNet au deschis în ajunul Crăciunului. Astfel, în sectorul 1 farmaciile de pe Bulevardul Ion Mihalache, cea de pe Strada Radu Beller şi cea de pe Şoseaua Iancului vor fi deschise. În sectorul 4, farmacia de lângă staţia de metrou de la Piaţa Unirii îşi va aştepta clienţii, iar în sectorul 5 va fi deschisă farmacia de pe Calea 13 Septembrie. Cei de la Helpnet, vor avea deschisă şi farmaciile de lângă Piaţa Mogioroş şi Piaţa Gorjului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite