Bucuresti: Piesă de schimb la Motoare, la Undercloud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitoriilor de teatru care doreau să vadă spectacolul “Neverland”, programat mâine seară, în cadrul Festivalul Naţional de Teatru Independent Undercloud  de la Motoare,  li se propune  o altă piesă.

Astfel, mâine seară, de la ora 21.00, pe terasa de la Teatrul Naţional, va putea fi urmărit spectacoul “Marea iubire a lui Sebastian”, cu Rodica Mandache, Marius Manole, Florentina Tilea, George Codreanu, în regia Dianei Mihailopol. Subiectul reprezentaţiei se bazează pe jurnalul lui Mihail Sebastian şi pe cel al Lenei Caller, o actriţă celebră din perioada interbelică, ale cărei talent şi frumuseţe au inspirat sentimente de iubire unor personalităţi culturale din epocă. În spectacol sunt incluse şi scene din piesele lu Mihail Sebastian.
 Această înlocuire a fost cauzată de “probleme serioase cu dreptul de autor”, după cum a precizat directorul festivalului, regizoarea Chris Simion, citându-l pe actorul Radu Micu  de la “Compania de teatru mic” care nu a primit acordul autorului, Jonathan Dorf, de a juca spectacolul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite