Bucureşti, gazda Festivalului Internaţional de Statui Vivante. Personaje din istoria oraşului vor defila prin Herăstrău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Masca din Bucureşti organizează cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Statui Vivante, în parcul Herăstrău, care va deveni locul de pelerinaj al unor personaje care vor impresiona publicul prin înfăţişarea spectaculoasă, potrivit Mediafax.

Motto-ul ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Statui Vivante este „Cu bastonul prin Bucureşti“ , titlul unei cărţi scrise de poetul Tudor Arghezi.

„Ne propunem să arătăm bucureştenilor şi nu numai fie şi măcar o parte din faţa nevăzută a splendorii unei capitale prin care trec straniile fire ce unesc civilizaţiile estului şi ale vestului“ , a declarat Mihai Mălaimare, maneger al Teatrului Masca.

Bărbatul a adăugat că participanţii vor avea ocazia să întâlnească ecouri ale personajelor din istoria Capitalei, de la jumătatea secolului al XIX-lea şi până în prezent, descoperind destinele unor personalităţi culturale.

Potrivit lui Mălaimare, invitaţii din Marea Britanie, Olanda, Ucraina, Rusia şi Bulgaria, majoritatea nişte campioni de prestigiu în domeniu, vor marca un punct de vedere aflat în consens cu propunerea Teatrului Masca.

Printre spectacolele Teatrului Masca, la ediţia din acest an a festivalului, se numără Parcul, Destin, Coşarii, Fetiţe dulci, Îngerii, Pistruiaţii, O scrisoare pierdută şi Umbre pe Calea Victoriei.

Pe aceeaşi temă:

Street Delivery a blocat străzile cu planuri optimiste, la a opta ediţie: fierari,  olari, arhitectură urbană, agricultură eco şi reciclare creativă

Festival de amploare în Parcul Cişmigiu. Timp de trei zile, peste 1.200 de artişti din toată lumea vor urca pe scenă

Festivalul „La teatrale cu matale!“ a ajuns la cea de-a VII-a ediţie. Evenimentul promovează arta ca mijloc de terapie pentru copii

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite