Bilete pe scenă la concertul Johann Strauss Ensemble

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Această nouă categorie de bilete a fost pusă în vânzare pentru concertul „Strauss Forever“ al celebrei orchestre austriece Johann Strauss Ensemble, ce va avea loc la Teatrul Naţional Bucureşti, la 19 decembrie, ora 20.30. Biletul pe scenă va costa 150 de lei.

Orchestra austriacă Johann Strauss Ensemble revine în România pentru al şaptelea an consecutiv. Turneul lor de anul acesta va străbate ţara noastră între 11 şi 19 decembrie, de la vest la est, trecând prin Timişoara, Cluj, Târgu Mureş, Mediaş, Sibiu, Braşov şi Bucureşti.

Artiştii austrieci vor concerta în Capitală la 19 decembrie, în sala mare a Teatrului Naţional Bucureşti, de la ora 20.30. Spectacolul de la Bucureşti va încheia, de altfel, turneul din acest an.

Orchestra austriacă este una dintre puţinele formaţii din lume care a a fost invitată de urmaşii celebrului compozitor Johann Strauss să cânte în capela familiei.

Vei sta chiar pe scenă cu celebra orchestră

Noua categorie de bilete pusă în vânzare este localizată chiar pe scenă, dispusă în formă de amfiteatru, în spatele orchestrei şi va permite spectatorilor să trăiască emoţiile concertului la aceeaşi intensitate ca muzicienii. Este un proiect pe care muzicienii de la Johann Strauss Ensemble doresc să îl facă de multă vreme la noi în ţară. În străinătate, multe săli de spectacole au adoptat aceasta variantă de aşezare a locurilor la cererea spectatorilor care îşi doreau să trăiască expetienţă de a fi pe scena la un concert.

Ideea a fost atât de bună încât managerii multor săli de concerte au adoptat-o şi o folosesc cu succes, locurile respective fiind cele mai scumpe din sălile lor. „Desi s-ar cere un preţ de sector VIP+, am decis să oferim sectorul de pe scenă la preţul categoriei 1, tocmai pentru a oferi o şansă în plus iubitorilor de muzică clasică“, au declarat producătorii acestui spectacol.

Biletul la categoria 1 costă 150 de lei şi poate fia chiziţionat de la casieria Teatrului Naţional din Bucureşti, de la cea a Sălii Palatului, online pe  www.bilete.ro şi din oficiile Poştei Române, semnalizate cu sigla „Bilete.ro“. Preţurile biletelor pornesc de la 20 de lei, ajungând până la 200 lei, în funcţie de categorie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite