Bătaie pentru posturile disponibile la Bursa Locurilor de Muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mii de bucureşteni s-au trezit dis-de-dimineaţă şi au dat năvală în Foaierul Palatului Naţional al Copiilor, acolo unde s-a deschis astăzi, Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Reprezentanţi ai companiilor sau ai agenţiilor de recrutare din Bucureşti aşteptau candidaţii cu standurile deja pregătite, încă de la ora 9.00. Nu a fost nevoie ca aceştia să aştepte prea mult timp, pentru că, de la ora deschiderii, sute de persoane s-au interest de ofertele lor. Candidaţii s-au învârtit pe la toate standurile şi au lăsat teancuri de CV-uri.

Citeşte şi: Botoşani: Şomerii s-au călcat în picioare pentru un loc de muncă. Până şi Fătfrumos s-a interesat de un job

La această ediţie a evenimentului, angajatorii din Bucureşti au aproximativ 3.300 de locuri de muncă libere, cea mai bogată ofertă din întreaga ţară. Reprezentanţii celor peste 230 de companii care fac angajări în Capitală au răspuns întrebărilor curioşilor şi au încercat, la rândul lor, să selecteze persoane potrivite joburilor pe care le ofereau.

Reprezentanţii Agenției Municipale de Ocupare a Forței de Muncă spun că se aşteaptă ca şi la această ediţie, angajatorii să adune mii de CV-uri de la persoane interesate să îşi găsească un loc de muncă sau să îşi schimbe jobul.

Astfel de evenimente se desfăşoară astăzi în aproape 100 de oraşe din ţară. La nivel naţional au fost puse la bătaie peste 16.000 de locuri de muncă. Dintre acestea, doar puţin peste 1.500 sunt potrivite celor care au studii superioare.  Cele mai multe posturi sunt pentru muncitori calificaţi şi necalificaţi, agenţi de asigurări sau confecţioneri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite