Alina Roman, şefa Administraţiei Străzilor Bucureşti, a demisionat. PMB: Defecţiunile apărute la sistemul de managment al traficului vor fi remediate

Alina Roman, şefa Administraţiei Străzilor Bucureşti, a demisionat. PMB: Defecţiunile apărute la sistemul de managment al traficului vor fi remediate

Alina Roman FOTO rtv.net

Alina Roman, şefa Administraţiei Străzilor, instituţie subordonată Primăriei Capitalei, a demisionat după şapte ani de stat în fruntea instituţiei. De-a lungul timpului, instuţia pe care a condus-o a fost implicată în mai multe scandaluri privind modul în care au fost cheltuiţi banii publici.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Primarul general, Marin Stefanel Dan, a analizat aspectele semnalate de mass-media referitoare la disconfortul produs bucureştenilor ca urmare a deteriorării sistemului de management al traficului şi a decis convocarea tuturor responsabililor de această situatie.

Edilul-şef îi asigură pe bucureşteni că va lua toate măsurile pentru ca defecţiunile apărute să fie remediate în cel mai scurt timp, iar sistemul de management contractat de municipalitate să funcţioneze în parametri normali. Primarul general a luat, de asemenea, act de retragerea doamnei Alina Roman din funcţia de director general al Administraţiei Străzilor“, anunţă reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Alina Roman a fost timp de şapte ani directoarea Administraţiei Străzilor Bucureşti, instituţie subordonată Primăriei Generale. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările