Ai animal de companie? Du-l la muzeu! La Antipa este "Ziua Zgărzilor Deschise"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posesorii de animale de companie îşi duc azi prietenii cei mai buni, la muzeu. Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Antipa" decretează Ziua Zgărzilor Deschise. Câini, pisici şi alte animale domestice intră, astăzi, gratuit ca să-şi cunoasca “familia” extinsă sau mai îndepărtată.

Evenimentul vine la mai puţin de două săptămâni de la lansarea unei noi campanii de imagine a muzeului, intitulată "Natura întâlneşte tehnologia".

Grăbiţi-vă! Numai astăzi este "Ziua Zgărzilor Deschise". Astfel, posesorii de pisici, câini, peşti, păsări şi toate celelalte animale de companie, pot vizita muzeul împreună cu "prietenii" lor. O singură regulă trebuie respectată, anunţă gazdele: animalele trebuie supravegheate şi controlate de stăpâni, fiind exclusă mişcarea liberă a animalelor prin sălile de expoziţie.

Programul este până la ora 17.00, iar preţul unui bilet de intrare este de 20 de lei pentru adulţi, 10 lei pentru pensionari şi 5 lei pentru studenţi şi elevi. Desigur, necuvântătoarele vor intra gratuit. Şi ca evenimentul să fie punctat ca la carte, în această zi, fotografierea va fi permisă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite