ADP Sector 2: Nu suntem responsabili de moartea copilului sfâşiat de câini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ADP sector 2 susţine că nu ei poartă responsabilitatea pentru moartea micuţului Ionuţ. FOTO Adevărul
ADP sector 2 susţine că nu ei poartă responsabilitatea pentru moartea micuţului Ionuţ. FOTO Adevărul

Reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 2 susţin, după citarea lor la PICCJ, ca învinuiţi în dosarul morţii lui Ionuţ Anghel, că nu sunt responsabili de tragedia în care şi-a pierdut viaţa copilul de patru ani sfâşiat de câini în Bucureşti.

„Parchetul are dreptul să obţină informaţii de la toţi cei care ar putea să furnizeze date relevante pentru elucidarea cazului. Administraţia Domeniului Public Sector 2 se va prezenta la solicitarea parchetului, ori de câte ori este necesar, pentru a oferi informaţiile necesare. Înţelegem să facem toate instrumentările legale de apărare, pentru stabilirea corectă a responsabilităţilor“, se mai arată într-un comunicat semnat de directorul ADP Sector 2, Cristian Lemnaru.


Administraţia Domeniului Public al Sectorului 2, reprezentanţii SC Tei Rezidenţial şi Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde Ionuţ Anghel a fost omorât de câini, sunt urmăriţi penal în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat, vineri, că reprezentanţii legali ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) al Sectorului 2, ai SC Tei Rezidenţial SRL Bucureşti, precum şi Constantin Ciorăscu au fost citaţi pentru a li de aduce la cunoştinţă că învinuirile şi pentru a fi audiaţi în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul lui Ionuţ Anghel.

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică fac cercetări în acest dosar pentru ucidere din culpă, a percizat sursa citată, într-un comunicat de presă.
 

Citiţi mai multe despre cazul copilului omorât de câini

VIDEO Ultimele ore din viaţa lui Ionuţ, copilul ucis de câini

Imaginile de pe camerele de supraveghere din Parcul Tei din Capitală, din 2 septembrie, când Ionuţ a fost sfâşiat de câini, arată că fraţii au rămas mai bine de două ore nesupravegheaţi

VIDEO Tatăl băiatului care a murit muşcat de câini: „Pentru mine este clar cum s-a petrecut tragedia“

Tatăl lui Ionuţ Anghel s-a prezentat joi la Parchetul General, declarând că a venit să vadă ce date noi sunt în ancheta privind împrejurările în care a murit fiul lui, pe 2 septembrie, în apropierea Parcului Tei din Capitală. La ieşirea de la Parchet acesta a precizat că, în privinţa tragediei fiului său, „totul este clar” pentru el.

Marius Marinescu susţine că micuţul de 4 ani găsit mort în parcul Tei nu a fost ucis de maidanezi, potrivit rezultatelor ADN. Anchetatorii infirmă ipoteza

Rezultatele ADN în cazul copilului de patru ani ucis de câini în parcul Tei arată că acesta nu a fost muşcat de niciunul dintre cei şase maidanezi, relatează DC News, care-l citează pe Marius Marinescu, preşedintele Federaţiei pentru Protecţia Animalelor şi Mediului, unul dintre activiştii pro-maidanezi. Parchetul General a infirmat marţi această ipoteză.

Audierile continuă în cazul copilului ucis de câini. Şeful Autorităţii pentru Supravegherea Animalelor, la Parchet

Şeful Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), Răzvan Băncescu, s-a prezentat marţi la Parchetul General pentru a fi audiat în cazul copilului de patru ani care a murit după ce a fost muşcat de câini în Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei.

Noi audieri la Parchetul General în cazul copilului ucis de maidanezi. În faţa procurorilor a ajuns şi administratorul terenului unde s-a întâmplat tragedia

Noi audieri miercuri în dosarul în care se caută vinovaţii pentru moartea lui Ionuţ Anghel, băieţelul de patru ani ucis de câini maidanezi din Parcul Tei. Astăzi în faţa procurorilor a ajuns şi administratorul firmei pe terenul căreia Ionuţ a fost omorât.Constantin Ciorăscu a fost adus la Parchetul Instanţei Supreme cu mandat, întrucât nu s-a prezentat după ce a fost citat de anchetatori pentru a da declaraţii în acest dosar.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite