Şina verde de tramvai de pe Şoseaua Pantelimon s-a transformat în parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Sonya Taly
FOTO Facebook Sonya Taly

Recent, angajaţii firmei care execută lucrările de reamenajare şi modernizare de pe şoseaua Pantelimon au finalizat şina verde de tramvai. Imediat, şoferii disperaţi că nu au unde să-şi parcheze autoturismele au transformat fâşia de gazon în parcare.

După ce muncitorii firmei care execută lucrările de pe şoseaua Pantelimon au finalizat şina verde de tramvai, şoferii din zonă, disperaţi că nu au unde să-şi lase peste nopate maşinile, au decis să transforme mica fâşie de gazon într-o veritabilă parcare.

Fără să ţină cont de bordura destul de înaltă care mărgineşte şina de tramvai, şoferii au trecut pestea ea şi fără să îi intereseaze că ar putea lua amendă şi-au parcat autourismele pe linia de tramvai. Momentan, tramvaiele nu circulă în această zonă pentru lucrările nu sunt încă gata. 

masini tramvai

FOTO Facebook Sonya Taly

Lucrările de la Şoseaua Pantelimon ar trebui să se încheie la sfârşitul acestui an, după cum au precizat reprezentanţii Primăriei Capitalei. Şi Şoseaua Iancului a intrat în acelaşi amplu proces de modernizare şi reabilitare şi în acest moment şoferii care ajung în zona şantierului trec printr-un adevărat coşmar. Costurile totale ale celor două proiecte se ridică la peste 247 de milioane de lei, bani asiguraţi din bugetul local. Lucrările de la Şoseaua Pantelimon presupun şi realizarea unei parcări de tip park&ride. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite