Un tânăr din Donduşeni a fost salvat de pompieri dintr-un apartament în flăcări

Un tânăr din
Donduşeni a fost salvat de pompieri dintr-un apartament în flăcări

Înăuntru se afla un tânăr de 24 de ani FOTO simbol Adevărul

Ieri seara, în oraşul Donduşeni, a izbucnit un incendiu. Pompierii au fost alertaţi la 22.38 pentru a interveni la lichidarea focului dintr-un apartament.

Înăuntru se afla un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost scos de salvatori din apartamentul în flăcări şi i-a fost acordat primul ajutor medical.

Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor împotriva incendiilor urmează să stabilească circumstanţele şi cauza izbucnirii acestuia. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale atenţionează cetăţenii să dea dovadă de prudenţă maximă şi să nu ignore respectarea normelor antiincendiare.

Se recomandă să evite orice sursă care ar putea declanşa un incendiu. Să nu fumeze în locuinţe, să nu folosească aparatelor electrice de încălzit defecte sau improvizate şi să nu utilizeze focul deschis. Mai mult, sobele pentru încălzit, să nu fie suprasolicitate şi supraîncălzite, iar în apropierea lor, să lipsească materialele inflamabile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: